Estiu Jove ’14

Englobats dins de la campanya Estiu Jove 2014, la propera setmana tindran lloc diferents activitats. La primera d’elles, un curs de submarinisme. Dimarts, dia 1 de juliol, de set de la tarda a nou del vespre es realitzarà un bateig de piscina  a la instal·lació esportiva municipal de Balenyà. Com la resta d’actes promoguts per la iniciativa, el curs serà totalment gratuït.

D’altra banda, el dijous de la mateixa setmana hi haurà un taller de gelats i granissats. En aquest cas, es desenvoluparà al Flikflak Punt Jove de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Per a més informació i per tal de fer les inscripcions caldrà anar al mateix Flikflak Punt Jove.

 

Agenda pel proper cap de setmana

El municipi d’Hostalets ha organitzat dues activitats pel proper cap de setmana. El dissabte dia 28 de juny, es realitzarà el Festival d’Estiu de Patinatge, al Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al Carrer Sant Miquel, número 22. L’acte tindrà lloc de 4 de la tarda a 10 de la nit. D’altra banda, pel diumenge 29 de juny, hi ha organitzat una sessió de teatre de la Llar del Jubilat al Teatre Municipal L’Ateneu, del Carrer Pau Casals. La funció començarà a les 8 del vespre.

Subvencions per les entitats

L’Ajuntament de Balenyà ha obert ja la convocatòria per a sol·licitar les subvencions a les entitats d’aquest any 2014. Sabent que els documents que cal presentar poden ser complicats d’entendre, el consistori ha convocat una reunió informativa pel proper dimarts 1 de juliol a les 7 de la tarda a la Sala d’Entitats de l’Espai Cultural. En aquesta trobada, s’exposarà què cal omplir en cada apartat i es resoldran tots els dubtes que es presentin.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dilluns 7 de juliol i fora d’aquest període no s’acceptarà cap document. Per qualsevol dubte, també es pot trucar al telèfon 93 882 04 04.

 

 

Agenda pel cap de setmana del 13 de juny

Al llarg del proper cap de setmana, Balenyà acull un seguit d’activitats diverses. D’una banda, divendres dia 13 de juny, de vuit del vespre a dotze de la nit, tots els interessats podran assistir al Tuppersex que organitza l’Associació de dones del municipi i que es realitzarà al Espai Cultural de Balenyà. D’altra banda, dissabte, 14 de juny, la Sala Polivalent serà l’escenari de l’espectacle de balls flamencs que tindrà lloc de set de la tarda a deu de la nit. Finalment, el mateix dissabte, torneig de futbol base al camp de futbol Joan Serra.

Festa de l’esport

Del divendres al diumenge d’aquesta setmana, Hostalets de Balenyà acull la festa de l’esport. Les activitats començaran el mateix divendres 6 amb la projecció de la pel·lícula Entrenador Carter. D’altra banda, el dissabte tindrà lloc la jornada PassEsport i el Torneig de Fútbol Base que es disputarà al Camp de Futbol Joan Serra.  Per posar punt i final a la celebració, el diumenge es jugarà la final territorial de Barcelona de bàsquet Júnior Masculí.

5a Fira de la Cervesa i 2a mostra d’entitats

El proper dissabte, 10 de maig, Hostalets de Balenyà celebra la cinquena fira de la cervesa i la segona mostra d’entitats del municipi. Al llarg del tot el dia, diferents activitats aniran omplint la jornada. El moviment començarà a les 11 del matí amb una batucada amb cercavila. A la mateixa hora hi haurà el ball de gegants i l’obertura de la Fira. Més tard, al migdia, tothom està convidat a la breu representació del Teatre de l’Ateneu. Paral·lelament, d’11 del matí a dues del migdia els més petits podran participar a diferents activitats infantils a càrrec de Jugantots.

Ja a la tarda, de quatre a nou, Tonabikes muntarà un circuit de bicis sense pedals pels nens de 2 a 4 anys. De dos quarts de cinc a sis, taller de cuina amb cervesa dins l’Espai cultural o la terrasseta, de la mà de Anscari Sentis. Mentrestant, de cinc a vuit del vespre, degustació de cerveses. Es podran comprar tiquets a 1 euro a la carpa de l’organització per degustar les diferents marques. De nou a les sis, el Teatre de l’Ateneu tornarà a realitzar una breu representació. D’altra banda, de dos quarts de set a dos quarts de vuit, es podrà escollir entre una exhibició de country, una de sevillanes i una de sardanes. Finalment, un cop acabades les exhibicions es donarà pas a l’inici dels concerts joves. A les vuit es tancarà la mostra d’entitats.

Cal recordar que durant tota la jornada Ràdio Pista emetrà la seva programació en directe des de la Plaça Josep Espona.

Redifusió

Per problemes tècnics, el programes en redifusió d’avui dia 6 d’abril i de demà dilluns 7 d’abril no sonaran.

Programes afectats:
DIUMENGE 6
- Torre de l’aire
- Peluts
- Màgic Univers de Poesia
- Ruta 66
DILLUNS 7
- Informatius Local
- Selecció Musical – iCat.cat
- Noticies en Xarxa – Ed. Mati i Ed. Migdia
- L’entrevista
- Colors Primaris
- Jazz FM
- Cor Country
- El Cel Obert

Disculpeu les molesties

Agenda pel proper cap de setmana

El club de feina, espai de recerca activa de feina arriba el proper cap de setmana a Balenyà. Dissabte dia 11, d’onze del matí a una del migdia hi hauran diversos espais d’assessorament en la inserció laboral dinamitzats per un professional del Servei de Desenvolupament Local. L’emplaçament on tindrà lloc l’activitat serà a l’antiga escola bressol El Grà d’Or.

D’altra banda, diumenge 12 el municipi acollirà la feria d’abril dels Hostalets de Balenyà 2014. A partir de les set del vespre hi haurà sevillanes, rumbes i l’actuació de Javier Ginés. També es podrà gaudir del servei de bar amb begudes i tapes i es celebraran sortejos de paneres. Abans, de deu del matí a una del migdia, tindrà lloc la Festa de la Primavera.